ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

“Η αυλή των χρωμάτων μια φορά κι΄ έναν καιρό” λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια σαν κατάστημα με κοσμήματα, ρούχα, αξεσουάρ και διακοσμητικά, αρχικά στην Σάρτη Χαλκιδικής και τώρα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας . Με αγάπη και μεράκι πάντα πρωτοτυπόντας αλλά με αυστηρά κριτήρια όσον αφορά την ποιότητα, επιλέγουμε ένα προς ένα ολα τα είδη μας, φροντίζοντας να είναι φτιαγμένα απο τα καλύτερα υλικά, στις καλύτερες δυνατόν τιμές.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που με αγάπη και υποστήριξη μας βοήθησε να είμαστε δίπλα σας μέχρι και σήμερα!

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το ασήμι ανήκει στην κατηγορία των πολύτιμων μετάλλων. Σαν ιδιαίτερα μαλακό μέταλλο που είναι, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτούσιο για την κατασκευή κοσμημάτων, έτσι προέκυψε η ανάγκη της πρόσμιξης του με κάποιο σκληρότερο υλικό. Το ασήμι 925 σημαίνει, οτι περιέχει 92,5% ασήμι και 7,5% άλλο μέταλλο.

Το ατσάλι είναι κράμα σιδήρου και άνθρακα. Τα πλεονεκτήματα του είναι ότι είναι φθηνότερο απο τα πολύτιμα μέταλλα όπως το ασήμι και ο χρυσός, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, δεν μαυρίζει και είναι υποαλλεργικό.

Είναι καλύτερα να φυλάσσεται, όταν δεν το φοράτε.
Αποφεύγετε να έρθει σε επαφή με χημικά, κολόνιες, οινόπνευμα, θειούχο νερό ιαματικών πηγών, χλωριούχο νερό πισίνας.

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να το τρίψετε με λίγη οδοντόπαστα, που θα την έχετε λειώσει προηγουμένος με λίγο νερό. Το αφήνετε για λίγα λεπτά και το ξεβγάζεται καλα με τρεχούμενο νερό. Στεγνώστε το με μαλακό πανί.

Ένας άλλος τρόπος είναι να το αφήσετε σε διάλυμα χλιαρού νερού, σόδας του φαγητού και απορρυπαντικού πιάτων για 10 λεπτά.
Ξεπλύνετε το και στεγνώστε με ένα μαλακό πανί

Στα χαρακτηριστικά του κοσμήματος αναφέρεται το πάχος της αλυσίδας, που μπορείτε να περάσετε.
Προσοχή! Μετρήστε και τον κρίκο του τελειώματος της αλυσίδας.
Φυσικά, πάντα έχετε την δυνατότητα να την παραγγείλετε από την κατηγορία Ασημένιες Αλυσίδες, και θα σας στείλουμε το μενταγιόν με περασμένη την αλυσίδα, με δεδομένο ότι θα μπορούμε να αλλάξουμε τον κρίκο του μενταγιόν αν τυχόν χρειαστεί.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΤΩΤΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΕΜΑΣ

6986986621